ΟΧΙ στον εμφύλιο ΝΑΙ στη Δημοκρατία

Δε συμμετέχω σε κανένα εμφύλιο, δε γίνομαι θύμα της πόλωσης και του “κακώς” νοούμενου πολιτικού marketing.

Τέτοιου “τύπου” εμφύλιος είναι που μου στέρησε δικούς μου ανθρώπους, για τους οποίους είμαι πολύ περήφανος για την ιστορία τους και την παρακαταθήκη που μου έχουν κληρονομήσει, τους οποίους έχω αγαπήσει, θαυμάσει, διαμορφώσει τους δικούς μου μύθους, συμμετείχαν με την ιστορία τους στην οικοδόμηση των αξιών που υπηρετώ καθημερινά, είναι πολύτιμα βαρίδια στην πλάτη μου, είναι αυτοί που με το αίμα τους “χτίσανε” τη Δημοκρατία μας!

Έχω κρίση, έχω άποψη, αλλά έχω πάρει την απόφαση να συνεχίσω να σκέφτομαι, να μοιράζομαι ζωή με ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη από μένα μετά την Κυριακή του δημοψηφίσματος.

Δε θα εκφράσω την άποψη μου, θα την “εμπιστευθώ” στην κάλπη, την ύστατη στιγμή που καλούμαι να ασκήσω το δημοκρατικό μου δικαίωμα.
Δε με ενδιαφέρουν τα like για την άποψή μου, δεν αυτοπροσδιορίζομαι από αυτά, σέβομαι την άποψη της πλειοψηφίας, την οποία θα στηρίξω ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Αν πραγματικά είμαστε Ευρωπαίοι, είμαστε εδώ για να δεχθούμε τη λαϊκή ετυμηγορία της πλειοψηφίας, όπως γίνεται σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη που ισότιμα συμμετέχουμε για μια δημοκρατική Ευρώπη, διεκδικώντας η καθεμία κι ο καθένας το καλύτερο για τους λαούς της.

Posted in Κοινωνία, Πολιτική and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Leave a Reply

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.