Όταν η σαμπάνια ξυνίσει, άλλοι παντρεύονται κι άλλοι ψάχνουν για εργασία:

Το όραμα ενός νέου ανθρώπου είναι να αλλάξει τον κόσμο. Να εναντιωθεί στο κατεστημένο, να ξεπεράσει τους ζυγούς που θεωρεί ότι καταδυναστεύουν το μέλλον του, να φωνάξει για την ισότητα, την ελευθερία, τα δικαιώματα του αδύναμου ανθρώπου.

Ένα δυναμικό μέλος φοιτητικού κινήματος π.χ. που προσκολλάται στην κομματική ομπρέλα, που προσπαθεί να αναρριχηθεί στην εξουσία του προεδρείου της τάξης, του τμήματος, της σχολής, του εκπροσώπου στη σύγκλητο, του προεδρείου της νεολαίας, του κομματικού μηχανισμού, των 300 της Βουλής, του υπουργικού συμβουλίου.

Κι όλα αυτά για να καταχτήσει, την εικόνα του κύκλου της ζωής,

έχει προπονηθεί στην καταπάτηση, στους συμβιβασμούς της αρεστής κουλτούρας, στην προσπάθεια να ικανοποιήσει τους περισσότερους, να λαδώσει τους κατάλληλους, ώσπου να καθίσει στην υπουργική καρέκλα.

Κι εκεί που μοιράζει την τράπουλα με τα ήδη σημαδεμένα χέρια του, παρουσιάζεται μια ευκαιρία που τον καθιστά ένοχο γιατί έτσι αποφάσισαν, όσοι πριν “έγλειφε”.

Ευτυχώς όμως πρόλαβε κι έφτιαξε offshore company, μεταβιβάζοντας τα ακίνητα απ’ τις επενδύσεις του για να εξασφαλίσει τα παιδάκια του, έχει εξασφαλίσει τον “πισινό” του από φράγκα, αλλά από “τσίπα” ξέμεινε ο κακομοίρης…….

Άρα το μόνο σπάνιο επάγγελμα που μένει είναι τηλεφωνητής στο 11888, τι ΝΟΥΜΕΡΟ, κι οι “δήθεν” κολλητοί κι η ατζέντα του…… [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QCaSATf5i8Q]

Posted in Κοινωνία, Πολιτική and tagged , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

2 Responses to Όταν η σαμπάνια ξυνίσει, άλλοι παντρεύονται κι άλλοι ψάχνουν για εργασία:

Leave a Reply

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.